Raikasta illan alkua kaikille ja tervetuloa Cortezin Conquerorsien kotiareenalle. Vastaan asettuu Kojoottilauma.

Saija ja Antsa puuhaavat jotain mielenkiintoista, joten aloittaminen menee odotteluksi. Hyvällä Mielellä ollaan kuitenkin liikkeellä.

0.05 Antsa sutii kiekosta ohi.
0.15 Antsa vetää kaksi kertaa tolppaan, koska kerta kiellon päälle.
1.18 Antsa yrittää divakesoa, mutta kaikkihan tietää mitä siinä käy.
2.05 Kovin on tunnustelevaa peliä ja syötöt eivät napsu kohdilleen.
2.47 Kojoottien hyökkäys menossa, Antsa koittaa tunkea kahen pelaajan läpi mutta on niin lihava ettei mahdu.
3.23 -reiska- sooloilee kiekon kanssa omassa päädyssä, mutta Saija ei saa maalia aikaiseksi.
4.11 0-1 Saija 1+0 (Antsa 0+1) Puolikuntoinen Antsa syöttää helpon syötön Saijalle, joka pääsee puolittaiseen läpiajoon ja tekee maalin.

Olipas mieletön erä... Tapahtumia riitti joka katsojalle, ainakin kolmelle. Toivottavasti seuraava erä tarjoaa enemmän tilanteita maksaneille katsojille.

1.erän tilastot

Poss 53% - 46%

Saves 3 - 1

0.04 Jaahas ja toinen erä aloitetaan paitsiolla kojoottien toimesta.
0.09 Saija pääsee vetämään hyvästä paikasta, mutta tuloksetta.
0.29 ANTSA ON LÄPI! Mutta.... kiekko ronkitaan hänen perseestään pois.
1.24 Antsa vetää, mutta veto on sellainen tasoa lehmän hönkäys.
2.30 Saija pelaa itselleen hyvän tekopaikan, mutta ei onnistu viimeistelyssä.
2.35 Sama mies (tai nainen) asialla ja samalla lopputuloksella.
3.15 Dats koittaa kuljettaa kiekon maaliin, mutta kojoottien maalivahti oli hereillä.
3.29 0-2 Saija 2+0 (Miele 0+1) Saija pääsee hyvään vetopaikkaan, eikä tällä kertaa erehdy.
3.52 0-3 Saija 3+0 (Antsa 0+2, Miele 0+2) Saija ja Antsa pääsevät 2v1:seen, josta Saija kylmänviileästi kuljettaa kiekon tyhjään maaliin ohi hölmistyneen maalivahdin.
4.14 0-4 Saija 4+0 (Antsa 0+3, Miele 0+3) Saija tekee maalin, mitä ilmeisimmin nimimerkin Antsa keskityksestä. Myönnän, etten koko tilannetta nähnyt, mutta arvioni olisi tämä.

Ottelu vähän repesi tässä erässä, toivottavasti Conquerorsin pojat saavat itsensä kootuksi viimeiseen erään.

2.erän tilastot

Poss 54% - 45%

Saves 5 - 4

0.34 -reiska- seikkailee kiekon kanssa siniviivalla ja Saija pääsee puolittaiseen läpiajoon, mutta maalivahti torjuu kiekon kauemmas.
1.03 Miele vetää ensimmäisen kerran tässä pelissä, ja veto kohdistuu suoraan maalivahdin panssaria päin.
1.34 0-5 Antsa 1+3 (Saija 4+1) Dats pelaa itsensä ulos tilanteesta, ja Saija sekä Antsa pääsevät oneen. Antsa lopulta tekee maalin.
2.31 Saija karvaa kiekon -reiskalta- pois, mutta ei onnistu tekemään maalia.
2.53 Antsa alimpana :D:D Meinasi kostautua, mutta Komety ei onnistunut siirtämään limppua ohi maalivahdin.
3.32 Antsa koittaa veivailla hyökkäyspäässä, mutta ei tajua että kolme pelaajaa ohitettavasti ovat hänelle liikaa. Tuloksena kiekonmenetys.
3.47 0-6 Saija 5+1 (Miele 0+4) Miele mielellään hassuttelee ja syöttää Saijalle, joka viimeistelee kojootit kuuden maalin karkumatkalle.
4.00 0-7 Saija 6+1 (Antsa 1+4) Antsa avaa helpolla syötöllä Saijan läpi, joka viimeistelee kuudennen maalinsa.
4.51 0-8 Saija 7+1 (Antsa 1+5) Ottelun lopuksi kojootit pääsevät vielä viimeistelemään kahdeksannen maalinsa. Yllättäen maalintekijä oli Saija.

Ei tullut tasaista ottelua, mutta Conquerors yritti kuitenkin kaikkensa, mistä on annettava propsit. Nimimerkki yonin huutelut taas menivät aivan metsään, kuten odottaa saattoi.

Poss 49% - 50%

Saves 5 - 3

Kolme tähteä: Saija, no-brainer. Viimeisteli ottelussa seitsemän maalia ja jakoi yhden syötön.
Kaksi tähteä: Miele + kassari. Miele nakutti tehot 0+4 ja piti maalinsa puhtaana veskarin kanssa, joten he ansaitsivat kaksi tähteä.
Yksi tähti: Antsa, vaikka päätös ei ollut helppo. Tokihan Antsa teki tehot 1+5, mutta näytti kentällä ollessaan lähinnä raajarikkoiselta.

Kirjoituspuolesta vastasi tänään viharakkaus -tunteita herättävä bete, suuret kiitokset hänelle.