Otteluraportti
Conquerors on peluuttanut edustuskelvottomia pelaajia
Näin ollen ottelun tulokseksi on muutettu 5-0

Coyotes painoi pelin heti alusta asti Conquerorsin päähän, muttei kuitenkaan karvannut koko aikaa suurella paineella. Niinpä Conquerorskin pääsi kaveeraamaan kiekon kanssa.

2:31 käytiin jo tolpassa Coyotesin toimesta, mutta ripariakaan ei päästy lyömään sisään. Conquerors taas pääsi iskemään vaarallisesti heti vastahyökkäyksestä. Ei kutenkaan tulosta.

Erän loppua kohden Coyotesin hallinta voimistui entisestään, mutta ensimmäinen erä jäi maalittomaksi.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi.

1:57 1-0 Lade, miklu, Saija
Ja heti kun sitä kiinnittää huomion telkkarin tapahtumiin, niin täällähän isketään, sori.

Ajassa 2:50 tasoitus oli todella lähellä, mutta riparia ei saatu roiskaistua maaliin. Tilanteesta seuranneen pyörityksen jälkeen Coyotes pääsi melkeinpä kahdestaan maalivahtia vastaan, mutta maalivahti oli vahvempi.

3:40 2-0 Saija, miklu
Vauhdikas hyökkäys, syöttö laidasta ja veto takakulmaan keskeltä.

3:54 3-0 miklu
Vähän pääsi puolustus hajoamaan ja miklu kuljetteli tyhjiin.

Maalien ansiosta peli vähän aukeni molempien osalta ja Conquerors pääsi muutamaan vaaralliseen tilanteeseen, mutta Coyotes kesti.

Kolmannessa erässä Coyotesin peli aukesi jo liikaakiin. Hagen pääsi kaksi kertaa läpi, eikä erehtynyt.

1:12 3-1 hagen, Dats, Komety

Välissä käytiin Conquerorsin tolpassa.

1:35 3-2 hagen, Komety

Coyotes alkoi takaiskumaalien jälkeen pelata vähän varmemmin, unohtamatta kuitenkaan kiekollisuutta ja hyökkäyspeliä. Conquerors jaksoi yrittää uutterasti, mutta huolimatta viimeisten sekuntien pyörityksestäkin, kiri jäi vajaaksi.