Zaborsky 0+5 = 5+6
Kytöla 3+5 = 8+6
Emma 5+3 = 8+6
Otteluraportti
Kauniin talven keskellä lauantaimittelössä kohtaavat runkosarjan 6. Fife Flyers sekä runkosarjaa johtava Impact. Impact voitti äskeisen ottelun Fife Flyersia vastaan lukemin 4-1. Jatkaako koalapaidat dominointia vai saako Muirin johtama Fife Flyers vihdoin pökkyä pesään ja nousisi kohti sarjan kärkeä?

Seuraa heitä:

Impact - Kytöla

Tällä futisgurulla kädet yleensä tärisee maalipaikoissa ja lujaa! Viime ottelussa kuitenkin nähtiin jo viitteitä paremmasta ja Kytöla pommitti tauluun tehot 3+1! Jatkuuko sama tahti?

Fife Flyers - Muir

FF:n alakerran ehdoton lukko ja joukkueen kivijalka. Hänen pitää pystyä puolustamaan tässä ottelussa laadukkaasti omissa, jotta voitto olisi mahdollinen.

1.ERÄ

1:01 0-1 Kytöla (Emma,Zaborsky) Impact pelaa heti alusta laadukasta syöttöpeliä ja se tuottaa paineen hyökkäyspäähän. Kytöla kiemurtelee maalin kulmalle ja ampuu takarnukkaan! Peli 0-1.

1:39 1-1 Muir (Scoon) Peli ei kauaa vanhene edellisestä maalista, kun ennen peliä esille nostamani peluri Muir tekee tasoitusmaalin! Onse nannaa......

2:59 1-2 Emma (Kytöla) Ja sieltä se tulee! Emma sivaltaa Impactin 1-2 johtoon. 3 maalia ensimmäiselle kolmelle minuutille nähty!

4:37 1-3 Emma (Kytöla, Zaborsky) Emma - Kytöla kaksikko pelaa hyvää syöttöpeliä hyökkäysalueella ja se tuottaa Emmalle hyvän vetopaikan maalin viereltä ja takanurkassa soi!!

Ensimmäinen erä oli pelillisesti melko tasaista vääntöä. Impact oli maalipaikoissaan murhaavan tehokas ja siksipä tilanne onkin 1-3 vierasjoukkueelle.

2.ERÄ

2:34 1-4 Kytöla (Zaborsky, Emma) Kytöla kiemurtelee itsensä vetopaikkaan ja takanurkassa soi jälleen! Oikea takakulma on FF:n veskalle kova paikka tänään....

3:31 1-5 Kytöla (Zaborsky, Emma) Kytöla - Zaborsky pääsee 2v1 hyökkäykseen. Zaborsky passaa Kytölalle joka ampuu ensimmäisen logoon, mutta seuraa irtokiekkoon ja ampuu irtokarat pömpeliin! 1-5.

Toinen erä oli myöskin pelillisesti tasainen. Fife Flyersit loivat useita hyviä maalipaikkoja, mutta maaleja ei vain tahdo syntyä. Impact oli omissa paikoissa murhaavan tehokas tässäkin erässä ja viimeiseen erään lähdetään tilanteesta 1-5.

3.ERÄ

00:19 1-6 Emma (Kytöla) kolmatta erää ehditään pelata ainoastaan 19 sekuntia, kun Emma sivaltaa hattutempun täyteen ja peli on 1-6 Impactin hyväksi.

00:59 1-7 Emma (Kytöla, Zaborsky) Emma - Kytöla pääsee 2v1 hyökkäykseen ja Kytöla passaa Emmalle paikan laukoa suoraan syötöstä ja Emmalla ei tarvi, kuin pistää kiekko tyhjiin.

2:24 2-7 Dingle (Scoon,Muir) FF sahaa upeasti Impactin puolustuksen auki ja Dingle tällää suoraan passista kavennuksen!

2:59 2-8 Emma (Kytöla) FF:n puolustusta viedään, kuin pässiä narussa ja omissa soi jälleen... Emma sivaltaa kiekon tyhjiin Kytölan syötöstä.

Peli päättyy Impactin murskavoittoon lukemin 2-8. Impact oli paljon tehokkaampi maalipaikoissaan ja tulos on tämä. Peli oli paljon tasaisempi mitä tulostaulu antaa olettaa, mutta näin tällä kertaa!