Daydream - Queen

DD: Adebisi, Dreamer, Pheebs
QUE: Completa, Manuel, Privates

I ERÄ
Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Joukkueet ovat tasapisteissä: Daydreamille riittää tasapeli jatkopaikkaan, Queen varmistaa asemansa puolivälierissä ainoastaan voitolla.

Peli alkaa täsmälleen samalla tavalla kuin edellinenkin; Daydream hallitsee ja Queen pyrkii iskemään vastaan. Paras paikka tähän asti Pheebsillä, joka ampuu hieman ohi maalin.

4.49 0-1 Manuel. Completa heittää kiekon maalin edustalle ja Manuel on sohimassa laatan reppuun

SAVES 2/2 POSS 58/41

II ERÄ
1.18 1-1: Pheebs (Adebisi) Kovan Daydreamin painostuksen jälkeen Adebisi karvaa kiekon ja tarjoilee Pheebsille, joka tasoittaa 1-1:een.

3.04 2-1: Pheebs (Dreamer) Queenin pitkän kiekon jälkeen Dreamer voittaa hyökkäyspään aloituksen Pheebsille, ja tämä laukoo illan toisen maalinsa.

Queen alkaa hyökätä enemmän sillä johtoon on päästävä. Completa-Manuel-akseli toimii, mutta onetimer ei mene sisään, eikä reboundikaan uppoa, vaan jälkimmäinen veto suuntautuu molken syliin. Erä oli Daydreamin kovaa hallintaa, mutta Queen sai erän lopussa hyviä ja vaarallisia paikkoja 2v1-hyökkäyksistä.

SAVES 4/7 POSS 62/37

III ERÄ
Urheilujuomat on hörpitty ja joukkueet suuntaavat alkusarjan viimeiseen otteluunsa. Queen oli hereillä erän alusta lähtien. Manuelille pedataan puolittainen läpiajo, mies ei kuitenkaan hyödynnä tilaisuuttaan. Puolessa välissä erää Adebisilla hyvä paikka iskeä rauhassa B-pisteeltä kiekko häkkyrään, maalivahti ottaa pidemmän korren.

3.02 2-2: Manuel (Completa, Privates) Daydream ylihyökkää ja queenilaiset pääsevät 2v1-hyökkäykseen ja tasoittavat pelin!

3.30 2-3: Completa (Manuel, Privates) Puoli minuuttia tästä ja Queeni siirtyy johtoon kovalla onetimer-maalilla.

Nyt menee jännäksi, #kikeståndis on kova. Varsinkin kun Completa hukkaa avopaikan maalin edestä.