Vopat 0+0 = 0±0
Take 0+1 = 1±0
Dosse 0+0 = 0±0
Otteluraportti
Viime kauden nelonen Kamloops Blazers ja tiukasti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Napapiirin Sankarit kohtaavat ottelussa, joka on molemmille joukkueille kauden avausmittelö. Molempien vahvuudet puolustuksessa, joten ennakoidaan vähämaalista kamppailua.

1. erä

Kamloops otti aloitusvoiton ja piti kiekkoa ensimmäisen puoliskon erästä.
Napapiirin Sankarit olivat selvästi puolustuskannalla, mutta tiukan pakituksen ansiosta vetopaikkoja ei Kamloopsille tullut.NaSa pääsi pari kertaa vastahyökkäyksiin, mutta vedot jäivät pakkeihin tai maalivahdin suojuksiin. TakeDown nousi pari kertaa puolustajan paikaltaja pääsi kahdesti koittamaan vetoa hyvältä sektorilta. Lopulta erä oli aika tasainen.

Saves 2/2, poss 50/50

2. erä

Kamloops muuttaa kentällisiä. Wess siirtyy vaihtoon ja Jach astuu kentälle. Kotijoukkue aloittaa vahvasti, varsinkin pöhnäkkeeltä pari kovaa vetoa, maalivahdilla vaikeuksia tarkkojen laukausten liimaamisessa.

0:35 tauski26 (TakeDown, maalivahti) - Napapiirin Sankarit aloittavat kuitenkin maalinteon, kun tauski26 laukoo kaukaa hakien takatolpalla olevalle Dosselle reboundia. Laukaus on maalivahdille yllättävä ja ylänahka soi ja NaSa johtoon.

1.02 pöhnäke (Oskari) - NaSalla on vaikeuksia avauspelissä ja kiekko menee pitkäksi. Seuraavasta aloituksesta Oskari voittaa tauski26:sta vastaan aloituksen 100-0, ja pöhnäke sivaltaa Kamloopsin tasoihin.

Saves 3/5, poss 45/54

3. erä

NaSa aloittaa kolmannen erän vahvasti. Kamloops puolustaa kuitenkin tiukasti ja vierasjoukkue joutuu laukomaan kauempaa. Tarkkaa keskialueen pelaamista molemmilta joukkueilta, lukuunottamatta erän lopussa Kamloopsin 2vs1-tilannetta, joka kuitenkin päätyi maalivahdin räpylään.

Ottelu päättyy tasan 1-1